Tafelgrillen

Het Tafelgrill arrangement is elke dag te reserveren vanaf 4 personen. Het arrangement bestaat uit een uurtje bowlen, minigolven of jeu de boules en vooraf of aansluitend aan tafel om te grillen. Wij serveren al het eten aan tafel. Denk daarbij aan stokbrood met kruidenboter, Frietjes, diverse salades en sauzen. Maar ook het vlees brengen bij bij jullie aan tafel. Alles kan onbeperkt bij besteld worden behalve het vlees.

Ons standaard arrangement bestaat uit vlees, had u toch vis gewild dan kan dit natuurlijk ook, wij rekenen daar een toeslag voor van €2,50. Wel vragen wij dit aan te geven bij het reserveren.

Zie hieronder in de hyperlink wat er allemaal bij dit arrangement bij zit.

Tafelgrillen

Prijs volwassenen:
€ 30,- p.p. minimaal 4 personen (incl. 1 uur bowlen of 16 holes minigolf of 1 uur jeu de boules)

Prijs kinderen tot 12 jaar:
€ 17,00 p.p.

Wij vragen minimaal 24 uur van te voren het aantal personen door te geven. Gebeurt dit niet dan brengen wij €10,- p.p. in rekening bij de personen die niet komen.  

Reserveer hier (Bowlen)

Reserveer hier (Minigolf)

Reserveer hier (Jeu de Boules)

Vanwege onderhoud aan ons reserveringssysteem kunt u alleen telefonische reserveren! Vanaf 1 oktober gaan wij weer live met ons nieuwe reserveringssysteem.

Komt u bij ons eten maar heeft u een allergie of volgt u een bepaald dieet? Geen probleem! Wij kunnen met vrijwel alle wensen rekening houden. Om alles helemaal goed voor te kunnen bereiden horen wij dit altijd wel het liefst uiterlijk 48 uur van tevoren. Geef dit dus door bij het maken van een reservering.

Veganisten en vegetariërs
Uiteraard is het voor veganisten en vegetariërs ook mogelijk om gezellig mee te doen met het grillen. Wij zorgen voor heerlijke vleesvervangers die u zelf kunt bakken op onze Grillpan. Om kruisbesmetting met vlees te voorkomen zorgen wij ook voor een aparte grillplaat waarop u uw vleesvervangers kunt bereiden.

Halal
Wilt u graag dat uw vlees halal is? Wanneer u dit aangeeft bij uw reservering zorgen wij ervoor dat u een apart bordje krijgt met vlees dat halal is. Om kruisbesmetting met ander vlees te voorkomen, krijgt u van ons ook een aparte grillplaat. Voor halalvlees rekenen wij wel een toeslag van €2,50 per persoon.

Allergenen
Onze keuken kan met vrijwel elke allergie rekening houden. Zorg wel dat u het tijdig aangeeft (het liefst uiterlijk 48 uur van tevoren) zodat wij op zoek kunnen gaan naar een lekker alternatief. Wanneer u aan tafel gaat zal onze bediening ook uitleggen welke dingen  u wel en niet kunt pakken.

Mocht u tijdens uw bezoek toch nog vragen hebben over een bepaald dieet of over een bepaalde allergie? Twijfel dan niet en spreek ons aan. Wij helpen u graag verder!