Warm en koud buffet 2

Voor gezelschappen boven de 20 personen biedt Bowlingcentrum Groeneveld heerlijke buffetten. Laat uw gasten het water in de mond lopen met ons zelf gemaakte buffetten. Wij hebben onze buffetten in 3 soorten opgedeeld. Uiteraard is het mogelijk om buffetten te combineren en ze precies op wens te laten maken.

Zie hieronder in de hyperlink wat er allemaal in buffet 2 zit:

Warm en koud buffet 2

Prijs volwassenen

€ 37,50 p.p. minimaal 20 personen (incl. 1 uur bowlen of 16 holes minigolf of 1 uurtje jeu de boules)
Kom je uiteindelijk met minder dan 20 personen betaal je wel voor 20 personen!


Wij vragen minimaal 24 uur van te voren het aantal personen door te geven. Gebeurt dit niet dan brengen wij €10,- p.p. in rekening bij de personen die niet komen.  

Komt u bij ons eten maar heeft u een allergie of volgt u een bepaald dieet? Geen probleem! Wij kunnen met vrijwel alle wensen rekening houden. Om alles helemaal goed voor te kunnen bereiden horen wij dit altijd wel het liefst uiterlijk 48 uur van tevoren. Geef dit dus door bij het maken van een reservering.

Veganisten en vegetariërs
Uiteraard is het voor veganisten en vegetariërs ook mogelijk om gezellig mee te doen met het grillen. Wij zorgen voor heerlijke vleesvervangers die wij in een apart chafing dish leggen.

Halal
Wil u graag dat uw vlees halal is? Wanneer u dit aangeeft bij uw reservering zorgen wij ervoor dat u een apart bordje krijgt met vlees dat halal is. Om kruisbesmetting met ander vlees te voorkomen, bereiden en houden we het warm in een apart Charing dish. Voor halalvlees rekenen wij wel een toeslag van €2,50 per persoon.

Allergenen
Onze keuken kan met vrijwel elke allergie rekening houden. Zorg wel dat u het tijdig aangeeft (het liefst uiterlijk 48 uur van tevoren) zodat wij op zoek kunnen gaan naar een lekker alternatief. Wanneer u aan tafel gaat zal onze bediening ook uitleggen welke dingen uit het buffet u wel en niet kunt pakken.

Mocht u tijdens uw bezoek toch nog vragen hebben over een bepaald dieet of over een bepaalde allergie? Twijfel dan niet en spreek ons aan. Wij helpen u graag verder!